Back

ⓘ Inohong



                                               

Daptar inohong bangsa Indonesia

Susilo Bambang Yudhoyono Soemiskum/Sumiskum Soekarno Soeharto Surya Paloh Sudharmono Suharna Surapranata

                                               

Pasifik Satelit Nusantara

Pasifik Satelit Nusantara mangrupa hiji-hijina pausahaan di Indonésia nu muka layanan telepon satelit lewat merkna Byru ". PT. Pasifik Satelit Nusantara atawa disingget PSN mangrupa pausahaan télékomunikasi satelit swasta munggaran nu aya di Indonésia sareng panyadia layanan satelit pangageungna sa-Asia nu nyadiakeun layanan télékomunikasi nu ngabasis dina satelit, kanggo seluler maupun kanggo telepon tetep.

                                               

ᮃᮓᮤᮕᮒᮤ ᮕᮔᮆᮊᮔ᮪

ᮊᮊᮞᮤᮂᮔ ᮒᮦᮂ ᮛᮓᮦᮔ᮪ ᮅᮏᮀ ᮍᮧᮊᮧ ᮃᮒᮔᮕᮤ ᮕᮥᮒᮢ ᮃᮓᮤᮕᮒᮤ ᮕᮔᮆᮊᮔ᮪ ᮕᮥᮒᮢ ᮕᮢᮘᮥ ᮎᮤᮕ᮪ᮒ ᮕᮨᮁᮙᮔ ᮱᮵᮹᮵-᮱᮶᮱᮸ ᮙᮞᮨᮠᮤ ᮕᮥᮒᮢ ᮙᮠᮛᮏ ᮞᮀᮠᮡᮀ ᮎᮤᮕ᮪ᮒ ᮕᮨᮁᮙᮔ ᮕᮢᮘᮥᮓᮤᮌᮜᮥᮂ ᮞᮜᮝᮦ ᮕᮥᮒᮢ ᮕᮢᮘᮥ ᮠᮅᮁ ᮊᮧᮔᮦᮀ, ᮕᮥᮒᮢ ᮕᮢᮘᮥ ᮕᮥᮎᮥᮊ᮪ ᮅᮙᮥᮙ᮪ ᮞᮥᮔᮔ᮪ ᮕᮛᮥᮀ ᮌᮀᮞ / ᮕᮥᮎᮥᮊ᮪ ᮅᮙᮥᮙ᮪ ᮒᮜᮌ ᮏᮒᮥᮊᮢᮙᮤ ᮞᮛᮨᮀ ᮛᮒᮥ ᮕᮛᮥᮀ / ᮛᮒᮥ ᮞᮥᮑᮜᮛᮀ / ᮝᮥᮜᮔ᮪ᮞᮛᮤ ᮌᮜᮥᮂ ᮒᮔ᮪ᮓᮥᮛᮔ᮪ / ᮕᮍᮅᮘᮔ᮪ ᮕᮍᮔ᮪ᮓᮛᮔ᮪, ᮕᮥᮒᮢ ᮕᮢᮘᮥ ᮙᮥᮔ᮪ᮓᮤᮀ ᮞᮥᮛᮡ ᮃᮌᮩᮀ, ᮕᮥᮒᮢ ᮕᮢᮘᮥ ᮃᮀᮌᮜᮛᮀ.

                                               

Roy Binilang Bawatanusa Janis

H. Roy B.B. Janis, S.H., M.H. nyaéta salah saurang politikus Indonesia. Lahir kalayan nami Roy Binilang Bawatanusa Janis. Sacara umum, masarakat terang anjeunna salaku salah sahiji inohong GMNI sareng PDIP sanaos anjeunna ayeuna parantos ngantunkeun partai kusabab konflik internal di 2005.

Inohong
                                     

ⓘ Inohong

Inohong nyaéta saurang pamingpin, jalma anu penting kalungguhana, bisa ogé tokoh masarakat anu dipiajrih atawa dipikareueus, inohong minangka cukang lantaran pikeun rahayat ménta bongbolongan pikeun nyanghareupan kahirupan, kamajuan jaman, ogé dina widang pamaréntahan.

                                     

1. Pedaran

Hiji jalma bisa dianggap inohong ku balaréa, bisa ku lantaran luhung élmuna, gedé wibawa jeung komarana, gedé jasana, loba prestasina dina salah sahiji widang dina kahirupan. Bisa ogé ku ganjorna umur. Ieu sakabéh mangrupa hubungan-hubungan sosial anu geus ngajadi pola saperti: Sepuh jeung misepuh, kolot jeung nu mikolot jeung saterusna.

                                               

Manila (disambiguasi)

Manila bisa nujul kana sawatara hal di handap: Manila kota: Ibu kota nagara Filipina Manila: Sato unggas barayana meri jeung soang IGK Manila: ngaran inohong militér Indonésia. Sawo manila: Salah sahiji jenis buah sawo

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →