Back

ⓘ Bitotama



Bitotama
                                     

ⓘ Bitotama

Bitotama atawa perang mangrupa hiji kaayaan mumusuhan antara dua nagara nu mana kadua nagara aya dina hiji kaayaan nu tangtu. Ilaharna bitotama téh dibarengan ku konflik kalawan dilengkepan pakarang, boh antar nagara boh antar masarakat. Cicirénna ku agrési nu ékstrim, ngaruksak, sarta aya korban nu palastra, boh maké kakuatan militér kaatur atawa militér nu teu kaatur. Euweuhna bitotama biasana disebut kaayaan "tengtrem". Pangperangan nujul kana aktivitas umum jeung papasingan jenis bitotama, atawa bitotama nu ilaharna. Bitotama total mangrupa palagaan nu teu ngan saukur ditargétkeun ka militer nu sah wungkul, tapi ogé ngabalukarkeun korban ti masarakat sipil atawa masarakat non-subjék bitotama lianna.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →