Back

ⓘ Biografi



                                               

Shandy Aulia

                                               

Aria Jayanegara

Radén Panji Aria Jayanegara mangrupi Bupati Ciamis atanapi Galuh Imbanagara périodeu 6 Agustus 1636 - 1678 M.

                                               

Agung Kembar

Agung Bagus sareng Agung Gede atanapi anu profesional sareng Agung Kembar mangrupikeun duun musisi lahir di Denpasar, Bali, 22 Juli 2001; 19 taun. aranjeunna ngamimitian karir musikna ti saprak 2020 ku lagu judulna "Senyum".

Biografi
                                     

ⓘ Biografi

Biografi nyaéta carita atawa katerangan anu sipatna non-fiksi ngeunaan kahirupan hiji jalma, boh anu hirup kénéh boh anu geus maot. Dina biografi kawengku rupa-rupa informasi anu jéntré tur lengkep.

                                     

1. Unsur-unsur Biografi

Ieu di handap mangrupa hal-hal anu biasa aya dina tulisan Biografi, di antarana:

  • Ngaran, lalandian, atawa jujuluk.
                                     

2. Mangpaat Biografi

Loba mangpaat anu bisa dicokot tina maca biografi, di antarana:

  • Diajar jeung ngeunteung kana pangalaman hirup hiji inohong/tokoh. Hiji kajadian sajarah kalan-kalan disawang bédabéda ku jalma-jalma nu kalibet atawa ngalaman éta kajadian. Béda sawangan téh timbul lantaran aya kapentingan-kapentingan. Upamana baé, peristiwa politik taun 1998 nu kawentar ku sebutan jaman Reformasi disawang béda-béda ku tilu tokoh sajarah anu kalibet langsung dina éta kajadian. Éta tilu tokoh téh nyaéta Présidén B.J. Habibie, Jéndral Wiranto, jeung Létjén Prabowo Subianto. Tiluanana ngahaja nyusun biografi séwang-séwangan tur boga sawangan jeung pamadegan nu béda-béda kana perstiwa nu sarua. Malah dina sawatara bagianana, éta tilu inohong téh pabéntar paham dina nyaritakeun hiji peristiwa.
                                               

Aldiansyah Taher

Rahmat Aldiansyah langkung dikenal salaku Aldi Taher nyaéta saurang aktor sareng panyanyi Indonésia berdarah Minangkabau.

                                               

Aldi Taher

Rahmat Aldiansyah, S.E. langkung dikenal salaku Aldi Taher nyaéta saurang aktor sareng panyanyi Indonésia berdarah Minangkabau.

Artika Sari Devi
                                               

Artika Sari Devi

Artika Sari Devi Kusmayadi langkung dikenal salaku Artika Sari Devi nyaéta saurang aktris Indonésia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →