Back

ⓘ HbbTV



                                     

ⓘ HbbTV

Hybrid Broadcast Broadband TV nyaéta hiji standar industri katut inisiatif promosi keur TV digital hibrida pikeun nyaluyukeun siaran, IPTV, katut dikirimkeunana hiburan pita rubak ka pamaké ngaliwatan TV nyambung jeung set-top box. Konsorsieum HbbTV, nu ngolompokeun deui pausahaan-pausahaan industri siaran digital jeung Internét, nyieun hiji standar keur dikirimkeunana TV siaran jeung TV pita rubak ka imah, ngaliwatan hiji antar beungeut pamaké nyorangan, nyiptakeun hiji platform muka minangka hiji alternatif keur téhnologi nu dipimilik. Produk jeung layanan nu maké standar HbbTV bisa jalan dina téhnologi siaran nu béda-béda, kayaning raramat satelit, kabel, atawa téréstrial.

HbbTV nyaéta hiji asosiasi keur dua proyék nu lahir bulan Pébruari 2009, tina proyék Perancis H4TV jeung proyék profil HTML Jerman.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →