Back

ⓘ Universitas Paramadina



                                     

ⓘ Universitas Paramadina

Taun 1994, Yayasan Wakaf Paramadina ketua: Prof. Dr. Nurcholish Madjid jeung Yayasan Pondok Mulya, nu duanana jumeneng dina widang atikan, sapakat ngalaksanakeun gawé bareng pikeun ngadegkeun hiji paguron luhur. Kasapukan ieu diwujudkeun ku diadegkeunana Yayasan ParamadinaMulya taun 1995. Ku kituna tanggal 10 Januari 1998 diresmikeun diagekeunana Universitas ParamadinaMulya, nu dipiharep mampuh nyampurnakeun konsép paguron luhur nu geus aya, ngahasilkeun lulusan anu miboga kaparigelan anu dibutuhkeun ku bangsa Indonésia, miboga kompetensi risét, miboga sumanget kawirausahaan dumasar kana étika kaislaman, jadi puseur kabudayaan jeung peradaban, mampuh ngamekarkeun kapribadian mahasiswa bertaraf internasional.

Mimiti diadegkeunana, Universitas ParamadinaMulya boga opat jurusan, nyaéta téhnik Informatika, Disain Produk, Manajemen, jeung Falsafah Dan Agama. Di taun 1999 / 2000 dibuka program pasca sarjana, di antarana Magister Ilmu Agama Islam, Desain Grafis / Komunikasi Visual, Ilmu Komunikasi dan Hubungan Internasional. Sedangkeun taun 2000 / 2001, dibuka program studi Psikologi. Tanggal 20 Maret 2002 nu ngurusan paguron luhur ieu sapenuhna diserahkeun ka Yayasan Wakaf Paramadina, sedangkeun ngaran paguron luhur disaluyukeun nu tadina Universitas ParamadinaMulya robah jadi Universitas Paramadina.

                                     

1. Misi

  • Ngajadikeun kampus salaku tempat persemaian kabudayaan.
  • Ngabina élmu-élmu nu keur mekar jadi élmu dina mangsa nu rék datang.
  • Nagjunjung luhur kabébasan mimbar akademik.
  • Ngawangun kasadaran akhlak nu hadé pikeun kabagjaan sakabéh umat manusa.
  • Ngembangkeun tradisi masarakat ilmiah nu kréatif jeung inovatif.
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →