Back

ⓘ Institut Seni Budaya Indonésia Bandung



Institut Seni Budaya Indonésia Bandung
                                     

ⓘ Institut Seni Budaya Indonésia Bandung

Institut Seni Budaya Indonesia Bandung nyaéta salah sahiji paguron luhur nagri anu aya di kota Bandung, Jawa Kulon. ISBI Bandung ngayakeun atikan dina program Vokasi, Sarjana, jeung Pascasarjana di bidang seni jeung budaya. ISBI diadegkeun taun 1968 ku pamaréntah Kota Bandung dina ngaran Konservatori Tari. ISBI Bandung miboga opat fakultas jeung 11 jurusan.

                                     

1. Fakultas jeung program studi

Fakultas Seni Pertunjukan

  • Program Studi Seni Tari
  • Program Studi Musik Bambu
  • Program Studi Seni Karawitan
  • Program Studi Seni Teater

Fakultas Seni Rupa dan Desain

  • Program Studi Seni Rupa Kriya
  • Program Studi Seni Tata Rias dan Busana
  • Program Studi Seni Rupa Murni

Fakultas Budaya dan Media

  • Program Seni Tata Kelola Seni
  • Program Studi Fotografi
  • Program Studi Antropologi Budaya
  • Program Studi Film dan Televisi
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →