ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 9



                                               

Frieska Anastasia Laksani

Frieska Anastasia Laksani atanapi anu biasa disebat Frieska mangrupikeun salah sahiji penyanyi Indonesia sareng anggota kumpulan idola JKT48 asalna tina Bandung, Indonesia. Frieska nyaéta adi ti Melody Nurramdhani Laksani. Ayeuna, Frieska paranto ...

                                               

Gabriela Margareth Warouw

Gabriela Margareth Warouw atanapi anu biasa dikenalna Gaby nyaeta penyanyi Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 generasi kahiji anu ayeuna aya di Tim J. Gaby ngagaduhan sikep tina 160 cm / 45 kg. Ayeuna, Gaby ogé keyboardis tina sub unit JKT ...

                                               

Garth Brooks

Troyal Garth Brooks nyaéta saurang panulis lagu sarta panyanyi country asal Amérika Sarikat. Brooks kasohor liwat album munggaranna, Garth Brooks. Album Brooks saterusna nyaéta No Fences, Ropin The Wind, The Chase, In Pieces, Fresh Horses, Sevens ...

                                               

Go Hyun-jung

Go Hyun-jung dipikawanoh ogé Ko Hyun-jung nyaéta saurang aktris, modél sarta panyanyi asal Koréa Kidul anu mimiti ténar liwat sérial drama The Great Queen Seon Deok taun 2009. Sérial drama lianna anu geus dibéntanganna nyaéta Love on a Jujube Tre ...

                                               

Gong Hyo-jin

Gong Hyo-jin mangrupikeun aktris ti Koréa Kidul. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran utama dina pilem Crush and Blush sareng serial televisi populer sapertos Sang-doo! Lets Go to School, Thank You, Pasta, The Greatest Love, Masters Sun, Its Okay, T ...

                                               

Guy ti Lusignan

Guy ti Lusignan nyaéta ksatria asal Perancis anu jadi raja di Yerusalem lantaran nikah jeung adi awéwé ti raja Yerusalem. Manéhna nyaéta pamingpin pasukan salib dina perang Hattin anu dimeunangkeun ku pihak Salahuddin Al-Ayyubi.

                                               

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Katherine Paltrow leuwih dipikawanoh Gwyneth Paltrow nyaéta saurang aktris, panyanyi sarta saurang panulis asal Amérika Sarikat. Paltrow téh anak ti pasangan Blythe Danner jeung Bruce Paltrow. Paltrow ngamimitian karirna di dunya panggung ...

                                               

Harrison Ford

Harrison Ford nyaéta aktor asal Amérika, aviator, sareng aktivis lingkungan. Saatos bagian awal karirna dina bagian-bagian na nyokong peran, Ford pikabungaheun sadunya pikeun peranna dibéntangan salaku Han Solo dina film epik ruang Starrera, repr ...

                                               

Harry Styles

Harry Edward Styles nyaéta penyanyi Inggris, panulis lagu sareng aktor. Anjeunna katelah anggota band anu disebut One Direction.

                                               

Ikkeu Nurjanah

Hartini Erpi Nurjanah leuwih dipikawanohna mah Ikkeu Nurjanah nyaéta saurang panyanyi dangdut anu mimiti ténah liwat lagu Terlena. Ikkeu téh anak ti bapana Abdul Pihar Tanjung jeung ibuna Junaerti. Ikkeu ditikah ku Aldi Bragi dina tanggal 16 Okto ...

                                               

Inggit Garnasih

Inggit Garnasih téh nyaéta saurang wanoja asal Banjaran Bandung anu dipigarwa ku Bung karno. Inggit gumelar 17 Pébruari 1888 di Désa Kamasan, Banjaran perenahna kiduleun kota Bandung. Tilar dunya 13 April 1984 kalayan dikurebkeun di Babakan Cipar ...

                                               

Ipik Gandamana

Ipik Gandamana nyaéta Gubernur Jawa Barat periode 1956-1959. Anjeunna kungsi ngalungguhan sababaraha jabatan penting di antarana: mimiti jadi CA di Bogor mangsa jaman Jepang meunang dua taun, tuluy jadi mantri polisi di Cikijing, ogé jadi mantri ...

                                               

Irving Berlin

Irving Berlin nyaéta komposer sareng panulis lagu Amérika Serikat, salah sahiji pangarang lagu anu paling bakat sareng terkenal dina sajarah.

                                               

Isaac Newton

Sir Isaac Newton nyaéta saurang ahli fisika, astronomi, jeung ahli falsafah anu lahir di Inggris. Buku anu ditulis jeung dipublikasikeun dina taun 1687, Philosophiæ Naturalis Principa Mathematica, disebut-seut minangka buku anu paling boga pangar ...

                                               

Iwa Kusuma Sumantri

Iwa Kusuma Sumantri, pahlawan nasional, mentri pertahanan dina éra presidén Sukarno. Lahir di Ciamis, 31 Méi 1899. Satamatna ti OSVIA, diteruskeun ka Recht School di Jakarta nepi ka tamat dina taun 1921. Sataun sanggeus lulus, neuleuman deui élmu ...

                                               

Iwan Fals

Virgiawan Listanto atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Iwan Fals nyaéta salah sahiji musisi legenda Indonésia dina aliran balada jeung country. Lahir ti hiji wanoja nu wastana Lies di Demak dina tanggal 3 September 1961. Ti leuleutik Iwan Fals dum ...

                                               

J-Hope

Jung Ho-seok, langkung dikenal ku nami "J-Hope", mangrupikeun rapper, penari, panyanyi, panulis lagu sareng produser rékaman ti Koréa Kidul. Dina taun 2013, J-Hope debut salaku anggota boy band ti Koréa Kidul BTS, dikelola dina kaayaan Big Hit En ...

                                               

Jaclyn Smith

Jacquelyn Ellen Smith leuwih dipikawanoh Jaclyn Smith nyaéta saurang aktris, modél sarta désainer fashion. Akting kasohorna nalika merankeun Kelly Garrett dina sérial tipi, Charlies Angels. Jaclyn ngamimitian debutna liwat pilem Escape from Bogen ...

                                               

Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal leuwih dipikawanoh Jake Gyllenhaal nyaéta saurang aktor asal Amérika Sarikat. Jake téh putra ti pasangan Stephen Gyllenhaal jeung Naomi Foner. Jake pernah ngajalin hubungan jeung Kristen Dunst dina taun 2002, tuluy perna ...

                                               

James Brown

James Joseph Brown nyaéta saurang panyanyi, panulis lagu, sarta produser rekaman asal Amérika Sarikat. Brown sok meunang jujuluk The Godfather of Soul. Brown geus diaku ku balaréa minangka panyanyi sarta pamusik anu pangkakoncarana dina abad ka-2 ...

                                               

Jamie

Park Ji-min, langkung dikenal salaku Jimin Park atanapi Jamie Park mangrupikeun penyanyi Koréa Kidul, anulis lagu sareng presenter. Anjeunna anggota duo 15&. Anjeunna mangrupikeun juara acara SBS K-pop Star usum munggaran. Anjeunna ogé mangru ...

                                               

Jamie Foxx

Eric Morlon Bishop leuwih dipikawanoh Jamie Foxx nyaéta saurang aktor, panyanyi, komédian sarta produser pilem. Peran minangka Willie Béamen dina pilem Oliver Stone Any Given Sunday, ngajadikeun Foxx ngalegénda pisan. Sedengkeun peranna anu dina ...

                                               

Jan Laurens Andries Brandes

Jan Laurens Andries Brandes atawa J.L.A. Brandes, filolog, kolektor barang kuno, jeung leksikografer urang Walanda nu neundeun minat nu gedé kana kabudayaan Nusantara, kaasup Sunda. Kacida produktifna nulis ngeunaan kabudayaan Nusantara. Inyana o ...

                                               

Jared Padalecki

Jared Tristan Padalecki leuwih dipikawanoh Jared Padalecki (gumelar di San Antonio, Texas, Amérika Sarikat, 19 Juli 1982; umur 38 taun nyaéta saurang aktor asal Amérika Sarikat. Padalecki namatkeun atikanna di James Madison High School. Sanggeus ...

                                               

Jennifer Rachel Natasya

Jennifer Rachel Natasya atanapi disebat Rachel hiji penyanyi Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 Generasi kadua asalna tina Jakarta, Indonesia anu ayeuna aya dina Tim KIII ti saprak 1 Désémber 2016.

                                               

Jesse Dylan

Jesse Byron Dylan nyaéta diréktur pilem Amérika sareng eksekutif produksi. Anjeunna mangrupikeun pangadeg perusahaan produksi média Wondros sareng Lybba, hiji organisasi nirlaba. Anjeunna ogé mangrupikeun anggota tina Déwan ngeunaan Hubungan Luar ...

                                               

Jessica Veranda

Jessica Veranda Tanumihardja atanapi disebat Ve, ogé katelah Veranda JKT48 salaku anggota JKT48 nyaéta saurang penyanyi Indonésia sareng aktor anu ogé tilas anggota generasi kahiji JKT48 asalna ti Jakarta, Indonesia.

                                               

Jill Biden

Jill Tracy Biden nyaéta pendidik Amérika. Anjeunna kawin ka Wakil Présidén Amérika Serikat ka-47, Joe Biden, sareng nyaéta Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat ti taun 2009 ka 2017. juga salah satu pendiri program Book Buddies, babarengan sar ...

                                               

Joan Baez

Joan Chandos Baez nyaeta saurang penyanyi, aktipis, jeung musisi asal Amerika Sarikat. Musik rahayat kontemporer sering ngawengku lagu protés atanapi kaadilan sosial. Baez parantos ngalaksanakeun masarakat kanggo langkung ti 60 taun, ngaluarkeun ...

                                               

John Cena

Jonathan Felix Anthony John Cena, Jr. nyaéta pegulat professional Amérika Sarikat, musisi hip-hop jeung aktor. Anjeunna kadaftar di World Wrestling Entertainment jeung tampil di WWE RAW. Salila karirna di pegulat profesional, Cena enggeus meunang ...

                                               

Judy Agnew

Elinor Isabel "Judy" Judefind Agnew nyaeta Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat ti 1969 ka 1973. Anjeunna mangrupikeun pamajikan ti Wakil Présidén Amérika Serikat ka-39, Spiro Agnew, anu kantos dijalankeun salaku Gubernur Maryland sareng ekse ...

                                               

Jun Ji-hyun

Jun Ji-hyun nyaéta saurang aktris sarta modél asal Koréa Kidul. Ji-hyun miboga ngaran lahir Wang Ji-hyun sarta dipikawanoh ogé ku ngaran Gianna Jun. Ji-hyun ngabéréskeun atikanna di Universitas Dongguk jurusan Téater jeung Pilem. Nalika budak mah ...

                                               

Jéssie J

Jéssica Éllen Cornish nyaéta saurang panyanyi sarta panulis lagu asal Inggris. Jéssie ngamimitian karirna minangka panulis lagu pikeun sawatara artis-artis kasohor kayaning Chris Brown jeung Miley Cyrus. Debut single -na sorangan, Do It Like a Du ...

                                               

Jét Li

Li Lian Jie leuwih dipikawanoh Jét Li nyaéta saurang aktor sarta ahli béla diri. Dina umur 11 taun, Jét Li geus jadi jawara dina kajawaraan wushu tingkat nasional. Jet Li ngamimitian diajar ilmu béla diri ti keur umur 8 taun. Loba medali anu dibe ...

                                               

Karel Frederik Holle

Karel Frederik Holle téh urang Walanda juragan entéh di Cikajang, Garut, ogé diangkat jadi panaséhat pamaréntah di Hindia Belanda. Holle boga minat kana basa jeung kasusastraan pribumi, hususna di Priangan. Sobat dalitna nyaéta Muhamad Musa, pang ...

                                               

Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves nyaéta aktor pilem anu sacara umum dibéntangan pilem Hollywood. Anjeunna paling dipikanyaho pikeun peran na dina trilogi The Matrix sareng gaduh dwi kawarganagaraan, Kanada. Reeves anut agama Buddha sareng kipas hoki. Anjeunn ...

                                               

Kelly Osbourne

Kelly Michelle Lee Osbourne nyaéta saurang aktris, musisi, présénter, sarta désainer baju. Kelly anak ti pasangan Ozzy Osbourne jeung Sharon Osbourne. Kelly boga dulur nu ngaranna Aimee Osbourne jeung Jack Osbourne, Kelly pernah boga masalah jeun ...

                                               

Ken Watanabe

Ken Watanabe mangrupikeun aktor nasional ti Jepang anu meunang nominasi Academy Awards. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1984.

                                               

Kim Go-eun

Kim Go-eun nyaéta saurang aktris Koréa Kidul. Midang munggaran di dunya hiburan nyaéta nalika dina pilem A Muse taun 2012, ti dinya Go-eun némbongkeun performa anu alami. Pidangan Kim satuluyna dina pilem Monster tuan 2014 jeung pilem Coin Locker ...

                                               

Kim Ha-neul

Kim Ha-neul nyaéta saurang aktris Koréa Kidul. Ha-neul mangrupa lulusan Institut Seni Seoul jurusan seni peran. Ha-neul ngamimitian aktingna dina taun 1998. Ha-neul maén dina pilem Bye June anu disutradaraan ku Choi Ho, dina pilem éta Ha-neul adu ...

                                               

Kim Hee-sun

Kim Hee-sun nyaéta saurang aktris Koréa Kidul anu geus lila akting dina sérial drama sarta sejumlahing pilem. Hee mangrupa mahasiswa lulusan Universitas Chung-Ang. Hee-sun mangrupa istri ti Park Ju-young anu geus boga saurang anak awéwé. Kiwari H ...

                                               

Kim Hye-soo

Kim Hye-soo nyaéta saurang aktris asal Koréa Kidul. Lain jago akting wungkul, Hye-soo ogé mangrupa palukis anu rancagé. Hye-soo mangrupa lulusan jurusan Pilem jeung Téater ti Universitas Dongguk, sarta Jurnalistik jeung Komunikasi Massa ti Univer ...

                                               

Kim Hyun-joong

Kim Hyun-joong nyaéta saurang aktor sarta panyanyi asal Koréa Kidul. Lian jadi saurang aktor, Kim ogé mangrupa saurang modél, panari, sarta presénter. Lain ngan saukur widang-widang éta anu dileukeunan ku Kim, tapi nyatana mah Kim ogé mahér maénk ...

                                               

Kim Jaéwon

Kim Jaéwon nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul. Lian ti jadi aktor, Jaéwon ogé saurang modél. Jaéwon mangrupa mahasiswa lulusan ti Universitas Sangmyung nu konstrasina di jurusan seni peran. Pintonanna anu daréhdéh ngajadikeun Jaéwon kasohor. J ...

                                               

Kim Kardashian

Kimberly Noel Kardashian West mangrupikeun modél Amérika, sosialisasi sareng aktris. Kim dipikanyaho sacara umum dina séri éta anu ditayangkan E! Acara kanyataanana anu judulna Keeping Up with the Kardashians.

                                               

Kim Ryeowook

Kim Ryéowook (gumelar di Incheon, Koréa Kidul, 21 Juni 1987; umur 33 taun nyaéta saurang panyanyi, panulis lagu, aktor sakaligus panyiar radio asal Koréa Kidul. Ryéowook mangrupa anggota utama Super Junior anu ogé salaku anggota ti sub unit Super ...

                                               

Kim Sa-rang

Kim Sa-rang nyaéta saurang aktris sarta modél asal Koréa Kidul. Sa-rang mangrupa Miss Koréa 2000. Sa-rang ngawakilan Koréa Kidul dina ajang Miss Universe 2001. Harita Sa-rang meunangkeun panghargaan pikeun Best National Costume. Ngaran Kim Sa-ran ...

                                               

Kim Saé-ron

Kim Saé-ron nyaéta saurang aktris Koréa Kidul. Saé-ron boga dua urang adi awéwé anu ngaranna Kim Yé-ron jeung Kim Ah-ron anu duanana téh aktris ogé. Saé-ron mimiti kawentarna mah sanggeus maén di pilem A Brand New Life dina taun 2009. Tapi leuwih ...

                                               

Kim So-yéon

Kim So-yéon nyaéta saurang aktris asal Koréa Kidul. So-yéon ngamimitian aktif dunya seni peran ti taun 1994. So-yéon kasohor ku peranna di sérial tipi All About Eve. Dina taun 2005, ia jadi Tsui Hark dina pilem Seven Swords. Di taun 2008, So-yéon ...

                                               

Kim Soo-hyun

Kim Soo-hyun nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Song Sam Dong dina sérial tipi Dream High taun 2011. Kim mangrupa mahasiswa lulusan Universitas Central jurusan Theater and Movies. Kim Soo Hyun téh sisw ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →