ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 77



                                               

164215 Doloreshill

Ari 164215 Doloreshill atawa 2004 MF6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.396, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi ...

                                               

1685 Toro

Ari 1685 Toro atawa 1948 OA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.436, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.23. Ari nu jadi référé ...

                                               

16912 Rhiannon

Ari 16912 Rhiannon atawa 1998 EP8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.273, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi réf ...

                                               

18106 Blume

Ari 18106 Blume atawa 2000 NX3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.513, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référé ...

                                               

1862 Apollo

Ari 1862 Apollo atawa 1932 HA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.25. Ari nu jadi réfé ...

                                               

1863 Antinous

Ari 1863 Antinous atawa 1948 éa mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.606, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.54. Ari nu jadi ré ...

                                               

1864 Daedalus

Ari 1864 Daedalus atawa 1971 FA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.614, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.85. Ari nu jadi ré ...

                                               

1865 Cerberus

Ari 1865 Cerberus atawa 1971 UA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.467, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.84. Ari nu jadi ré ...

                                               

1866 Sisyphus

Ari 1866 Sisyphus atawa 1972 XA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.539, sedengkeun magnitudo mutlakna 12.4. Ari nu jadi réf ...

                                               

189011 Ogmios

Ari 189011 Ogmios atawa 1997 NJ6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.232, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi réfé ...

                                               

1915 Quetzalcoatl

Ari 1915 Quetzalcoatl atawa 1953 éa mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.570, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.97. Ari nu jadi ...

                                               

1916 Boreas

Ari 1916 Boréas atawa 1953 RA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.450, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.93. Ari nu jadi référé ...

                                               

1917 Cuyo

Ari 1917 Cuyo atawa 1968 AA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.506, sedengkeun magnitudo mutlakna 13.9. Ari nu jadi référénsi ...

                                               

1943 Anteros

Ari 1943 Anteros atawa 1973 EC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.256, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.75. Ari nu jadi référ ...

                                               

1979 XB

Ari 1979 XB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.708, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1980 Tezcatlipoca

Ari 1980 Tezcatlipoca atawa 1950 LA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.365, sedengkeun magnitudo mutlakna 13.92. Ari nu jadi ...

                                               

1981 Midas

Ari 1981 Midas atawa 1973 éa mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.650, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référé ...

                                               

1982 YA

Ari 1982 YA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.692, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1983 LC

Ari 1983 LC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.714, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1986 NA

Ari 1986 NA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.402, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1988 NE

Ari 1988 NE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.442, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1989 AZ

Ari 1989 AZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.469, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1990 UN

Ari 1990 UN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.528, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1990 UP

Ari 1990 UP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.171, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1991 BA

Ari 1991 BA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.671, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 GO

Ari 1991 GO mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.654, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 JR

Ari 1991 JR mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.259, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1991 TF3

Ari 1991 TF3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.570, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 TT

Ari 1991 TT mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.161, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1991 TU

Ari 1991 TU mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.327, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 VA

Ari 1991 VA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.352, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 VG

Ari 1991 VG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.050, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 XA

Ari 1991 XA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1991 XB

Ari 1991 XB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.589, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1992 BC

Ari 1992 BC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.352, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1992 DU

Ari 1992 DU mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.174, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1992 JD

Ari 1992 JD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.031, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1992 SZ

Ari 1992 SZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.458, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1992 YD3

Ari 1992 YD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.137, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

1993 BD3

Ari 1993 BD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.374, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

1993 BU3

Ari 1993 BU3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.513, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

1993 FA1

Ari 1993 FA1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.289, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

1993 HC

Ari 1993 HC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.509, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1993 HP1

Ari 1993 HP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.506, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1993 KA

Ari 1993 KA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.198, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1993 KA2

Ari 1993 KA2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.772, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1993 TZ

Ari 1993 TZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.565, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1993 UA

Ari 1993 UA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.527, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

1993 UD

Ari 1993 UD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.195, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

1993 VC

Ari 1993 VC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.532, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →