ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 74



                                               

(53789) 2000 ED104

Ari 2000 ED104 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.269, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(54071) 2000 GQ146

Ari 2000 GQ146 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.197, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(54401) 2000 LM

Ari 2000 LM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.262, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(54660) 2000 UJ1

Ari 2000 UJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.281, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(54686) 2001 DU8

Ari 2001 DU8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.342, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(54690) 2001 EB

Ari 2001 EB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.256, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(54789) 2001 MZ7

Ari 2001 MZ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.287, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(5496) 1973 NA

Ari 1973 NA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.636, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(55408) 2001 TC2

Ari 2001 TC2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.225, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(55532) 2001 WG2

Ari 2001 WG2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.696, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(5645) 1990 SP

Ari 1990 SP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.387, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(5660) 1974 MA

Ari 1974 MA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.762, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(5693) 1993 EA

Ari 1993 éa mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.585, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(5828) 1991 AM

Ari 1991 AM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.695, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(5836) 1993 MF

Ari 1993 MF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(6037) 1988 EG

Ari 1988 EG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.500, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(6047) 1991 TB1

Ari 1991 TB1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.352, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(6053) 1993 BW3

Ari 1993 BW3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.529, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(6178) 1986 DA

Ari 1986 DA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.582, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(6455) 1992 HE

Ari 1992 HE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.572, sedengkeun magnitudo mutlakna 13.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(6491) 1991 OA

Ari 1991 OA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.591, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(65674) 1988 SM

Ari 1988 SM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.344, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(65690) 1991 DG

Ari 1991 DG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.363, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(65706) 1992 NA

Ari 1992 NA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.555, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(65717) 1993 BX3

Ari 1993 BX3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.281, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(65733) 1993 PC

Ari 1993 PC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.474, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(65909) 1998 FH12

Ari 1998 FH12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.540, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(65996) 1998 MX5

Ari 1998 MX5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.604, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(66008) 1998 QH2

Ari 1998 QH2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.363, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(6611) 1993 VW

Ari 1993 VW mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.484, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(66251) 1999 GJ2

Ari 1999 GJ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.198, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(66253) 1999 GT3

Ari 1999 GT3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.838, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(66272) 1999 JW6

Ari 1999 JW6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.143, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(66407) 1999 LQ28

Ari 1999 LQ28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.120, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(66959) 1999 XO35

Ari 1999 XO35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.568, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(67367) 2000 LY27

Ari 2000 LY27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.213, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(67381) 2000 OL8

Ari 2000 OL8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(67399) 2000 PJ6

Ari 2000 PJ6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.346, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(68031) 2000 YK29

Ari 2000 YK29 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.129, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(68063) 2000 YJ66

Ari 2000 YJ66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.457, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(68216) 2001 CV26

Ari 2001 CV26 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.326, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(68267) 2001 EA16

Ari 2001 éa16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.427, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(68278) 2001 FC7

Ari 2001 FC7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.115, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(68346) 2001 KZ66

Ari 2001 KZ66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.417, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(68348) 2001 LO7

Ari 2001 LO7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.843, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(68350) 2001 MK3

Ari 2001 MK3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.247, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(68359) 2001 OZ13

Ari 2001 OZ13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.174, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(68372) 2001 PM9

Ari 2001 PM9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.416, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(68548) 2001 XR31

Ari 2001 XR31 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.437, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(68950) 2002 QF15

Ari 2002 QF15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.344, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →