ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 64



                                               

(367638) 2009 WR6

Ari 2009 WR6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.277, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(367684) 2010 OS22

Ari 2010 OS22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.689, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(367789) 2011 AG5

Ari 2011 AG5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.390, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(368203) 2001 KO2

Ari 2001 KO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.612, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(368565) 2004 FE5

Ari 2004 FE5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(368664) 2005 JA22

Ari 2005 JA22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.299, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(368790) 2005 XK8

Ari 2005 XK8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.254, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(368949) 2006 YN

Ari 2006 YN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.225, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(369057) 2008 DK5

Ari 2008 DK5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(369264) 2009 MS

Ari 2009 MS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.569, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(369296) 2009 SU19

Ari 2009 SU19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.899, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(369452) 2010 LG14

Ari 2010 LG14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.743, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(369454) 2010 NZ1

Ari 2010 NZ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.646, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(369983) 1998 QB28

Ari 1998 QB28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.379, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(369984) 1998 QR52

Ari 1998 QR52 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.288, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(370037) 2000 SV20

Ari 2000 SV20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.319, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(370061) 2000 YO29

Ari 2000 YO29 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.694, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(370307) 2002 RH52

Ari 2002 RH52 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.492, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(370688) 2004 GD28

Ari 2004 GD28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.562, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(370702) 2004 NC9

Ari 2004 NC9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.558, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(371336) 2006 KD1

Ari 2006 KD1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.784, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(371660) 2007 CN26

Ari 2007 CN26 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.269, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(371973) 2008 GE1

Ari 2008 GE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.248, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(373135) 2011 SD173

Ari 2011 SD173 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.498, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(37336) 2001 RM

Ari 2001 RM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.483, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(373393) 1972 RB

Ari 1972 RB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.488, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(373428) 1999 TC5

Ari 1999 TC5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(373503) 2001 CK42

Ari 2001 CK42 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.281, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(373579) 2002 AW11

Ari 2002 AW11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.330, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(374038) 2004 HW

Ari 2004 HW mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.634, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(374158) 2004 UL

Ari 2004 UL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.927, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(374188) 2005 AD3

Ari 2005 AD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.504, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(374449) 2005 XD1

Ari 2005 XD1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.306, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(375505) 2008 UN90

Ari 2008 UN90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.126, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(37638) 1993 VB

Ari 1993 VB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(376729) 1998 YB8

Ari 1998 YB8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.468, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(376775) 2000 HW23

Ari 2000 HW23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.422, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(376778) 2000 JY8

Ari 2000 JY8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.604, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(376864) 2001 TP103

Ari 2001 TP103 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.360, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(376879) 2001 WW1

Ari 2001 WW1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.122, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(376883) 2001 XE1

Ari 2001 XE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.211, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(377972) 2006 MF10

Ari 2006 MF10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.423, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(378526) 2007 VH186

Ari 2007 VH186 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.197, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(378610) 2008 FT6

Ari 2008 FT6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(380160) 2000 JO78

Ari 2000 JO78 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.437, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(380188) 2000 WC67

Ari 2000 WC67 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.574, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(380205) 2001 CA32

Ari 2001 CA32 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.467, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(380321) 2002 HF8

Ari 2002 HF8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.490, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(380359) 2002 TN30

Ari 2002 TN30 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.446, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(380524) 2004 GY

Ari 2004 GY mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.218, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →