ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 61



                                               

(337252) 2000 SD8

Ari 2000 SD8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.314, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(337345) 2001 KO20

Ari 2001 KO20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.121, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(337557) 2001 SF262

Ari 2001 SF262 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.234, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(337558) 2001 SG262

Ari 2001 SG262 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.582, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(337866) 2001 WL15

Ari 2001 WL15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.474, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(338049) 2002 NY31

Ari 2002 NY31 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.545, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(338172) 2002 RV112

Ari 2002 RV112 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.489, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(338176) 2002 RC118

Ari 2002 RC118 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.567, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(338347) 2002 XG4

Ari 2002 XG4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.480, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(338567) 2003 SJ84

Ari 2003 SJ84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.284, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(339492) 2005 GQ21

Ari 2005 GQ21 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.215, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(339714) 2005 ST1

Ari 2005 ST1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.371, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(339715) 2005 SS4

Ari 2005 SS4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.752, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(340048) 2005 VT5

Ari 2005 VT5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.261, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(340291) 2006 CV

Ari 2006 CV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.382, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(341050) 2007 HZ

Ari 2007 HZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.142, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(341816) 2007 YK

Ari 2007 YK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.322, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(342866) 2008 YU32

Ari 2008 YU32 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.595, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(343098) 2009 DV42

Ari 2009 DV42 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.275, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(343158) 2009 HC82

Ari 2009 HC82 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.807, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(343166) 2009 SO103

Ari 2009 SO103 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.664, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(344076) 1998 HJ3

Ari 1998 HJ3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.746, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(344133) 2000 AD6

Ari 2000 AD6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.424, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(344143) 2000 JQ3

Ari 2000 JQ3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.485, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(344756) 2003 VO2

Ari 2003 VO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.100, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(345646) 2006 TN

Ari 2006 TN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.345, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(345813) 2007 HX4

Ari 2007 HX4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.332, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(345853) 2007 PU11

Ari 2007 PU11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.553, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(34613) 2000 UR13

Ari 2000 UR13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.387, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(347634) 2001 SW269

Ari 2001 SW269 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.554, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(347813) 2002 NP1

Ari 2002 NP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.165, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(348304) 2005 AN19

Ari 2005 AN19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.335, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(348314) 2005 BC

Ari 2005 BC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.278, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(348400) 2005 JF21

Ari 2005 JF21 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(348461) 2005 SH19

Ari 2005 SH19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.855, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(348595) 2005 XE1

Ari 2005 XE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.152, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(348776) 2006 KZ37

Ari 2006 KZ37 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.209, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(349063) 2006 XA

Ari 2006 XA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.546, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(349068) 2006 YT13

Ari 2006 YT13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(349074) 2007 BM8

Ari 2007 BM8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.721, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(349219) 2007 SV11

Ari 2007 SV11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.494, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(349507) 2008 QY

Ari 2008 QY mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.581, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(349925) 2009 WC26

Ari 2009 WC26 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.697, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(349928) 2009 WD106

Ari 2009 WD106 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.776, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(350462) 1998 KG3

Ari 1998 KG3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.118, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(350513) 2000 BG19

Ari 2000 BG19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.561, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(350523) 2000 EA14

Ari 2000 EA14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.203, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(350536) 2000 QY69

Ari 2000 QY69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.164, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(350713) 2001 XP88

Ari 2001 XP88 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.195, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(350751) 2002 AW

Ari 2002 AW mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.256, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →