ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 372



                                               

Nine Inch Nails

Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat anu didirikeun taun 1988 ku Trent Reznor. Ti awal ayana band ieu nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 9 album studio.

                                               

Nirvana (grup musik)

Nirvana nyaéta grup musik aliran grunge anu dibentuk di Aberdeen, Washington, Amerika Serikat taun 1987 ku Kurt Cobain, Krist Novoselic, jeung Chad Channing. Grup musik séjénna anu saentragan nyaéta Pearl Jam, Alice in Chains, jeung Soundgarden, ...

                                               

Oasis (grup musik)

Oasis nyaéta grup musik asal Inggris anu dibentuk ku Liam Gallagher, Noel Gallagher j, Gem Archer, Andy Bell, Zak Starkey. Oasis dibentuk taun 1991 di Manchester, Inggris. Oasis pernah jadi grup musik anu suksés taun 1990-an, malah mah kungsi dil ...

                                               

One Direction

                                               

Panic! at the Disco

Panic! at the Disco atawa sering disingkat PATD nyaéta grup musik anu dibentuk di Las Vegas, Nevada, Amerika Serikat taun 2004. Personil PATD ayeuna nyaéta Spencer Smith drum jeung Brendon Urie. Awalna, Ryan Ross gitar jeung Spencer Smith drum an ...

                                               

Paramore

Paramore nyaéta grup musik rock asal Amerika Serikat anu dibentuk taun 1994 di Franklin, Tennessee, Amérika. Paramore dibentuk ku Hayley Nichole Williams dina vokal jeung keyboard, Josh Farro" dina gitar jeung vokal, Jason Clarke dina bass, Zac F ...

                                               

Placebo (grup musik)

Placebo nyaéta grup musik rock alternatip asal London, Inggris anu dibentuk taun 1994. Personilna nyaéta Brian Molko vokalis, gitaris, Stefan Olsdal bass, jeung Steve Forest drum. Ngaran Placebo sorangan dicokot tina basa Latin "Placebo" anu hart ...

                                               

Queen

Queen nyaéta grup musik heavy metal anu diadegkeun taun 1970 di London, Inggris ku Freddie Mercury, Brian May, Roger Tylor, jeung John Deacon. Taun 1972, Queen nyieun kontrak jeung label rekaman EMI, terus album perdana anu dingaranan Queen diril ...

                                               

Radiohead

Radiohéad nyaéta grup musik rock alternatip asal Inggris kalayan personil Thom Yorke, Jonny Greenwood, Ed OBrien, Colin Greenwood jeung Phil Selway. Radiohéad dibentuk di Abingdon, Oxfordshire, Inggris taun 1986.

                                               

Rage Against the Machine

Rage AGainst The Machine anu biasa disingget RATM nyaéta grup musik asal Los Angeles, Amerika Serikat anu dibentuk taun 1991 ku Zack de la Rocha, Tom Morello, Tim Commerford jeung Brad Wilk. RATM ngagabungkeun aliran msik hip-hop, heavy metal, je ...

                                               

Rampak Sekar

Rampak Sekar atawa kor ti basa Walanda, koor mangrupa istilah anu ngarujuk ka ensembel musik anu diwangun ku panyanyi-panyanyi atawa musik anu dibawakeun ku ensembel éta. Umumna hiji kalompok prampak sekar mawakeun musik rampak sekar anu diwangun ...

                                               

Simple Plan

Simple Plan nyaéta salah sahiji grup musik aliran punk-pop acts asal Kanada anu kawilang suksés. Anggotana nyaéta Pierre Bouvier vokal, Jeff Stinco gitar, David Desrosiers bass, Sebastien Lefebvre gitar, jeung Chuck Comeau drum.

                                               

Snow Patrol

Snow Patrol nyaéta grup musik rock alternatip asal Skotlandia anu ayeuna ngabasis di Bangor, Irlandia Kalér. Snow Patrol dibentuk ku Mark McClelland jeung Michael Morrison. Personil Snow Patrol di antarana: Gary Lightbody, Jonny Quinn drum, perku ...

                                               

Sum 41

Sum 41 nyaéta grup musik asal Ontario, Kanada taun 1996 ku Deryck Whibley jwung Steve Jocz. Saacan disebut Sum 41, ieu grup musik maké ngaran Kaspir. Aliran musik Sum 41 loba dipangaruhan ku NOFX jeung Bestie Boys, najan Sum 41 nyebut yén Judas P ...

                                               

System of a Down

System Of a Down SOAD nyaéta grup musik rock metal asal Kalifornia, Amerika Serikat anu dibentuk taun 1994. Personil SOAD sakabéhna katurunan Armenia, di antarana: Serj Tankian Vokal, keyboard, Daron Malakian vokal, gitar, Shavo Odadjian bass, je ...

                                               

The Beatles

The Béatles nyaéta hiji grup musik ti Inggris. Anggota-anggotana John Lennon, Paul McCartney, George Harrison jeung Ringo Starr. Dibentuk di Liverpool maret 1960. Grup musik ieu ka asup kana rupi musik rock

                                               

The Cranberries

The Cranberries nyaéta grup musik asal Limerick, Irlandia anu dibentuk taun 1990 ku Noel jeung Mike Hogan sarta Fergal Lawler. Dolores ORiordan lolos audisi jadi vokalis sabada vokalis pertama kaluar ti grup.

                                               

The Cure

The Cure nyaéta grup musik anu dibentuk di Sussex, Inggris taun 1976 ku Robert Smith vokal/ gitar, Michael Dempsey bass, dan Laurence Lol Tolhurst drum. Grup musik anu ngaran awalna Easy Cure ieu téh ngaluarkeun album pertamana taun 1979 kalayan ...

                                               

The Killers

The Killers nyaéta grup musik rock asal Las Vegas, Nevada nu dibentuk taun 2002. Personil ayeuna nyaéta Brandon Flowers vokal, keyboard, Dave Keuning guitar, vokal, Mark Stoermer bass, vokal jeung Ronnie Vannucci Jr drum, perkusi. The Killers mul ...

                                               

The Offspring

The Offspring nyaéta grup musik punk rock anu dibentuk di Huntington Beach, Kalifornia, Amerika taun 1984. Personil The Offspring ayeuna nyaéta Dexter Holland vokal jeung gitar, Noodles gitar ritem, Greg. K bass, vokal latar jeung Ron Welty drum. ...

                                               

The Rolling Stones

The Rolling Stones nyaéta grup musik anu kawilang légendaris, dibentuk di London, Inggris kurang leuwih taun 1962 kalayan personil Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones, Ian Stewart, Dick Taylor, jeung Tony Chapman. Ieu grup musik naratas kari ...

                                               

The S.I.G.I.T.

The S.I.G.I.T. akronim ti The Super Insurgent Group of Intemperance Talent nyaéta grup musik indie anu dibentuk taun 1997 di Bandung, Indonesia. Personil The S.I.G.I.T. di antarana Rektivianto Yoewono vokal & gitar, Aditya Bagja Mulyana bass dan ...

                                               

The Used

The Used nyaéta grup musik asal Orem, Utah, Amerika Serikat anu dibentuk taun 2001. Ieu grup musik miboga personil Bert McCracken, Quinn Allman, Jeph Howard, djeung Branden Steineckert anu sacanna mangrupa personil Strange Itch jeung Dumb Luck an ...

                                               

U2

U2 nyaéta grup musik asal Irlandia anu dibentuk taun 1976 ku Paul David Hewson Bono vokal jeung gitar, David Howell Evans The Edge gitar, piano jeung bass, Adam Clayton bass jeung gitar, sarta Larry Mullen Jr drum. Ieu grup musik kabentuk ngaliwa ...

                                               

Weezer

Weezer nyaéta grup musik alternaip asal Los Angeles, Kalifornia,Amérika. Weezer dibentuk tanggal 14 Pébruari 1992 ku Rivers Cuomo vokalis jeung gitaris, Patrick Wilson drum, Matt Sharp Bass jeung Jason Crooper gitar. Ieu grup musik mulai debut ka ...

                                               

X Japan

                                               

Yes

                                               

Yovie and The Nuno

Yovie & Nuno nyaéta grup band Indonesia anu diadegkeun di Bandung, Jawa Barat anu anggotana nyaéta Yovie Widianto, Dudi Oris, Diat, Gail, Ersta, jeung Rere dina formasi munggaran anu dingaranan Yovie & The Nuno bulan Maret 2004 saméméh Yovie & Nu ...

                                               

Album live

Album live mangrupa hiji album musik nu direkam langsung tina hiji artis di panggung atawa konsér. Album live bisa direkam dina hiji konsér tunggal atawa gabungan ti sababaraha konsér. Rupa album ieu béda pisan jeung kalobaannana album nu direkam ...

                                               

Alexa (grup musik)

Alexa nyaéta grup musik pop rock nu dibentuk dina taun 2007. Ayeuna band Alexa boga tilu anggota, nyaéta Aqi Singgih, Nur Satriama, jeung Fajar Arifan. Sateuacanna, band ieu boga dua anggota tambahan, nyaéta Rizki Syarif jeung Jonathan Mono. Dina ...

                                               

Campursari

Campursari nyaéta salah sahiji istilah pikeun némbongkeun adu manis sora atawa nada tina waditra-waditra tradisional jeung instrumén-instrumén musik modéren ti Kulon, kalawan jalinan-jalinan nada anu harmonis, kawas rebab dikombinasikan jeung pia ...

                                               

Digeridu

Lindner, D. ed 2005: The Didgeridoo Phenomenon. From Ancient Times to the Modern Age. Traumzeit-Verlag, Germany. Chaloupka, G. 1993: Journey in Time. Reed, Sydney. Kennedy, K. 1933: Instruments of music used by the Australian Aborigines. Mankind ...

                                               

Five Minutes

Five Minutes nyaéta grup musik asal Bandung. Dibentuk taun 1994. Anggotana aya 5 urang di antarana waé Ricky Tjahyadi, Richie Setiawan, Drie Warnanta, Aria Yudistira jeung Rulhilman. Kostum nu dipaké ku Five Minutes kawilang unik, alatan nalika m ...

                                               

Garasi (grup musik)

Garasi nyaéta band anu dibentuk ahir taun 2005. Nalika mimiti aya, Garasi diwangun ku 3 anggota nyaéta Ayu Ratna, Fedi Nuril jeung Aries Budiman. Tilu personil Garasi ieu diusulkeun ku musisi Indra Lesmana ka lanceukna, Mira Lesmana. Ayu nu mimit ...

                                               

J-Rocks

J-Rocks nyaéta grup musik asal Jakarta, Indonesia nu nyokot aliran Japanese pop/rock. Dibentuk tanggal 9 November 2003. Anggotana nyaéta Iman minangka vokalis, Sony minangka gitaris, Wima minangka basis, jeung Anton saluki drummer. Mimitina mah i ...

                                               

Lyla

Lyla nyaéta band Indonésia nu asalna ti Jakarta. Lyla dijieun taun 2008 kalawan anggotanya nyaéta Naga vokal, Fare gitar, Dharma keyboard, Dennis bass, jeung Ame drum. Mimitina mah ieu grup musik téh asalna tina grup Mahameru Band dina taun 2001. ...

                                               

Padi (grup musik)

Padi nyaéta salah sahiji grup musik asal Surabaya, Indonesia. Dibentuk tanggal 8 April 1997. Anggotana nyaéta Fadly Andi Fadly Arifuddin - vokalis, Ari Sosianto - gitaris, Yoyo Surendro Prasetyo - drummer, Rindra Risyanto Noor - basist jeung Piyu ...

                                               

Secondhand Serenade

Secondhand Serenade nyaéta salah sahiji band rock akustik nu dipingpin ku vokalis jeung gitaris John Vesely. Vesely geus ngarilis tilu album studio nepi ka ayeuna tug dingaranan Secondhand Serenade: Awake dina taun 2007, A Twist on My Story taun ...

                                               

Tangga (grup musik)

Tangga mangrupa salah sahiji grup musik di Indonésia. Anggotana aya opatan nyaéta Mohammed Kamga alias Kamga, Tahir Hadiwijoyo alias Tata, Nerra Merlin alias Nerra jeung Chevrina Anayang alias Chevrina. Albeum munggaranana kaluar dina taun 2005 k ...

                                               

Zigaz (grup musik)

Zigaz nyaéta band aliran pop rock nu dibentuk di Jakarta Selatan tanggal 19 Juli 2006. Anggotana nyaéta Zian vokal, Aziz gitar/keyboard, Raindy gitar, Ebby bass, jeung Ramdhany drum. Ngaran Zigaz sorangan miboga harti filosofisna. Hurup Z di awal ...

                                               

Kaféin

Kaféin atawa nyaéta hiji sanyawa alkaloid stimulan psikoaktif, kapanggih ku kimiawan Jérman Friedrich Ferdinand Runge taun 1819. Ieu zat téh ogé bagian tina campuran kimia guaranin nu aya dina guarana, matéin nu aya dina maté, jeung téin nu aya d ...

                                               

Anggur

Anggur tutuwuhan buah dina bentuk herbaceous vine nu milik kulawarga Vitaceae. Buah ieu biasana dipaké pikeun nyieun jus anggur, jelly, anggur, minyak siki anggur jeung kismis, atawa langsung didahar. Buah ieu ogé ngandung loba sanyawa katelah po ...

                                               

Anggur (inuman)

Anggur atawa wine nyaéta sarupaning inuman nu ngandung alkohol nu kadar alkoholna antara 14 nepi ka 16%, rata-rata 15%, inuman meunang férméntasi tina sari buah anggur nu seger. Bisa disebutkeun wine nyaéta sajenis inuman tina hasil ngaragian ang ...

                                               

Cipati

Cipati atawa santen nyaéta cai nu asalna tina parudan kalapa kolot meunang ngabutik. Kakentelan jeung rasa santen mibanda ciri nu mandiri kalawan minyakna euyeub nu lolobana mah mangrupa lemak jenuh. Cipati mangrupa bahan olahan anu kawentar tur ...

                                               

Pandanus tectorius

Pandanus tectorius téh salah sahiji spésiés Pandanus anu hirup di kalér Queensland, Australia jeung Indonésia sarta pulo-pulo tropis di Sagara Pasifik nepi ka Hawai di ditu katelahna tangkal hala. Diurang mah ieu tangkal disebutna cangkuang.Tangk ...

                                               

Tiwu

Tiwu sabangsa manjah sagedé kaso. Tiwu anu bahasa Inggrisna sugar cane nyaéta tutuwuhan anu dipelakna pikeun bahan baku gula jeung vetsin. Tiwu kaasup tutuwuhan anu rumput-rumputan. Tiwu miboga ukuran anu lumayan rada gedé, jangkungna sakitar 2 n ...

                                               

Aci sampeu

Aci sampeu ; tapioka nyaéta tipung pati sampeu anu utamana dipaké dina nyieun puding sarta minangka jadi bahan pikeun ngandelan kadaharan anu éncér. Aci sampeu asalna tina akar hiji pepelakan perdu anu tumuwuh di nagara-nagara nu hawana panas, di ...

                                               

Emping

Emping nyaéta hiji jenis kadaharan nyamikan anu dijieun ti buah melinjo, emping lain mangrupa kadaharan deungeun pikeun masarakat Indonésia, hususna di Pulo Jawa. Biasana dipaké minangka pelengkap kadaharan kawas loték, soto sarta sajabana. Prosé ...

                                               

Kacang bogor

Kacang Bogor nyaéta kacang nu asalna ti Afrika beulah kulon. Kacang ieu asup ka Indonésia nalika mangsa abad ka-20. Kacang ieu boga ngaran rupa-rupa saperti kacang bogor, kacang bogo, kacang manila, kacang banten, kacang banten atawa kara pendem, ...

                                               

Kirai

Kirai ; true sago palm ; metroxylon nyaéta tangkal nu asalna tina kulawarga Arecaceae. Kirai ngahasilkeun tipung aci tina tangkalna, aci tangkal kirai geus loba dimangpaatkeun pikeun rupa-rupa olahan kadaharan sarta geus jadi hiji komoditi nu mib ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →