ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 296



                                               

2016 RW33

Ari 2016 RW33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.558, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RW40

Ari 2016 RW40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.141, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RX

Ari 2016 RX mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.743, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RX17

Ari 2016 RX17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RX19

Ari 2016 RX19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.603, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RY

Ari 2016 RY mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.271, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 RY17

Ari 2016 RY17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.493, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RY19

Ari 2016 RY19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.609, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RY33

Ari 2016 RY33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.567, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RY40

Ari 2016 RY40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.277, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RZ17

Ari 2016 RZ17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.058, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RZ19

Ari 2016 RZ19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.196, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RZ33

Ari 2016 RZ33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.635, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RZ40

Ari 2016 RZ40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.612, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SA

Ari 2016 SA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SA2

Ari 2016 SA2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.185, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SB

Ari 2016 SB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SC

Ari 2016 SC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SC17

Ari 2016 SC17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.559, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 SD

Ari 2016 SD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.697, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SD17

Ari 2016 SD17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.465, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SE

Ari 2016 SE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.070, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 SE1

Ari 2016 SE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.368, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SE17

Ari 2016 SE17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.629, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SE2

Ari 2016 SE2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.611, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 SE35

Ari 2016 SE35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.512, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SF

Ari 2016 SF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.608, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SF1

Ari 2016 SF1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.448, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 SF17

Ari 2016 SF17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.358, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SF2

Ari 2016 SF2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.314, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 SF35

Ari 2016 SF35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.391, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SG

Ari 2016 SG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.587, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SG1

Ari 2016 SG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.695, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SG17

Ari 2016 SG17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.196, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 SG2

Ari 2016 SG2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.880, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SG35

Ari 2016 SG35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.324, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SG45

Ari 2016 SG45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.466, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SH

Ari 2016 SH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.507, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SH1

Ari 2016 SH1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.179, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 SH2

Ari 2016 SH2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.383, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SH35

Ari 2016 SH35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SH45

Ari 2016 SH45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.578, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SJ

Ari 2016 SJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SJ1

Ari 2016 SJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.692, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SJ2

Ari 2016 SJ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.456, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SJ35

Ari 2016 SJ35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.462, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 SK

Ari 2016 SK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.201, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 SK2

Ari 2016 SK2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.394, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SL2

Ari 2016 SL2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.769, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 SM2

Ari 2016 SM2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.243, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →