ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 295



                                               

2016 RL20

Ari 2016 RL20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.401, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RL40

Ari 2016 RL40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.383, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RL41

Ari 2016 RL41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RM17

Ari 2016 RM17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.238, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RM20

Ari 2016 RM20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.160, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RM40

Ari 2016 RM40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.763, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RM41

Ari 2016 RM41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.648, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RN1

Ari 2016 RN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.275, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RN17

Ari 2016 RN17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.226, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RN20

Ari 2016 RN20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.073, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RN40

Ari 2016 RN40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.594, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RN41

Ari 2016 RN41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.328, sedengkeun magnitudo mutlakna 31.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RO17

Ari 2016 RO17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RO20

Ari 2016 RO20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.660, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RO40

Ari 2016 RO40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.649, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RP1

Ari 2016 RP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.198, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 RP17

Ari 2016 RP17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.710, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RP20

Ari 2016 RP20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.505, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RP33

Ari 2016 RP33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.634, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RP40

Ari 2016 RP40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.324, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RP41

Ari 2016 RP41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.323, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RQ1

Ari 2016 RQ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.198, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RQ17

Ari 2016 RQ17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.361, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RQ19

Ari 2016 RQ19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.521, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RQ20

Ari 2016 RQ20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.502, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RQ33

Ari 2016 RQ33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.302, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RQ41

Ari 2016 RQ41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.704, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RR1

Ari 2016 RR1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.399, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 RR19

Ari 2016 RR19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.475, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RR20

Ari 2016 RR20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.813, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RR33

Ari 2016 RR33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.429, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RS

Ari 2016 RS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.378, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 RS1

Ari 2016 RS1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.433, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RS20

Ari 2016 RS20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.352, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RS33

Ari 2016 RS33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.497, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RT17

Ari 2016 RT17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.182, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RT19

Ari 2016 RT19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.105, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RT33

Ari 2016 RT33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.610, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RU

Ari 2016 RU mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.499, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 RU1

Ari 2016 RU1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.565, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RU19

Ari 2016 RU19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.674, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RU33

Ari 2016 RU33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.223, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 RV

Ari 2016 RV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.604, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 RV1

Ari 2016 RV1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.613, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 RV17

Ari 2016 RV17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.301, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RV19

Ari 2016 RV19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.527, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RV33

Ari 2016 RV33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.481, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RW

Ari 2016 RW mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.385, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 RW1

Ari 2016 RW1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.537, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 RW17

Ari 2016 RW17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.332, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →