ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 287



                                               

2016 JP38

Ari 2016 JP38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.546, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JQ

Ari 2016 JQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.478, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 JQ17

Ari 2016 JQ17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.531, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JQ38

Ari 2016 JQ38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.550, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JQ5

Ari 2016 JQ5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.429, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JR33

Ari 2016 JR33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.215, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JR38

Ari 2016 JR38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JR5

Ari 2016 JR5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.351, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JS

Ari 2016 JS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.289, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 JS28

Ari 2016 JS28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.328, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JS5

Ari 2016 JS5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.627, sedengkeun magnitudo mutlakna 30.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JT

Ari 2016 JT mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.532, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 JT28

Ari 2016 JT28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.496, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JT33

Ari 2016 JT33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.328, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JT38

Ari 2016 JT38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.453, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JT5

Ari 2016 JT5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.244, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JU24

Ari 2016 JU24 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.581, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JU33

Ari 2016 JU33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.534, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JU38

Ari 2016 JU38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.649, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JU5

Ari 2016 JU5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.646, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JV

Ari 2016 JV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.499, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 JV24

Ari 2016 JV24 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.476, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JV28

Ari 2016 JV28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JV33

Ari 2016 JV33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.420, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JW28

Ari 2016 JW28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.580, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JW33

Ari 2016 JW33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.486, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JW5

Ari 2016 JW5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.682, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JX11

Ari 2016 JX11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.486, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JX28

Ari 2016 JX28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.394, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JX5

Ari 2016 JX5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.314, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JY28

Ari 2016 JY28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.676, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 JY5

Ari 2016 JY5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.211, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JZ28

Ari 2016 JZ28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 JZ5

Ari 2016 JZ5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.380, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KA1

Ari 2016 KA1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.382, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 KB1

Ari 2016 KB1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.638, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KB4

Ari 2016 KB4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.672, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KC

Ari 2016 KC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.275, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KC4

Ari 2016 KC4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.506, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KD

Ari 2016 KD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.305, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KE

Ari 2016 KE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.429, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 KF

Ari 2016 KF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.595, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 KH

Ari 2016 KH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.127, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KJ

Ari 2016 KJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.751, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KL

Ari 2016 KL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.383, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KM1

Ari 2016 KM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.498, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 KR

Ari 2016 KR mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.531, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KR3

Ari 2016 KR3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.516, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KS

Ari 2016 KS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.327, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 KS3

Ari 2016 KS3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →