ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 255



                                               

2015 HY

Ari 2015 HY mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.613, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2015 HY116

Ari 2015 HY116 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.694, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2015 HY176

Ari 2015 HY176 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.451, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 HY182

Ari 2015 HY182 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.370, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2015 HZ

Ari 2015 HZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.500, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2015 HZ181

Ari 2015 HZ181 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.510, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 HZ182

Ari 2015 HZ182 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.395, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JB1

Ari 2015 JB1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.208, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JC1

Ari 2015 JC1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JC2

Ari 2015 JC2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.546, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JD

Ari 2015 JD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.223, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JD1

Ari 2015 JD1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.222, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JD2

Ari 2015 JD2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.214, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JD3

Ari 2015 JD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.008, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JE11

Ari 2015 JE11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.607, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JF

Ari 2015 JF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.423, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JF1

Ari 2015 JF1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.557, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JG1

Ari 2015 JG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.343, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JG2

Ari 2015 JG2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.475, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JH2

Ari 2015 JH2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.466, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JJ

Ari 2015 JJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.158, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JJ2

Ari 2015 JJ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.494, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JN1

Ari 2015 JN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.606, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JO1

Ari 2015 JO1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.663, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JP

Ari 2015 JP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.177, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2015 JP1

Ari 2015 JP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.831, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JQ

Ari 2015 JQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.262, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2015 JQ1

Ari 2015 JQ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.551, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JR

Ari 2015 JR mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.539, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JV

Ari 2015 JV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.669, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 JW

Ari 2015 JW mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.480, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2015 JY1

Ari 2015 JY1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.505, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2015 JZ1

Ari 2015 JZ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.690, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KA122

Ari 2015 KA122 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.411, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2015 KA158

Ari 2015 KA158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.562, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2015 KA57

Ari 2015 KA57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.490, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KB158

Ari 2015 KB158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.267, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KB19

Ari 2015 KB19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.434, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2015 KC158

Ari 2015 KC158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.356, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KC19

Ari 2015 KC19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.462, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KC57

Ari 2015 KC57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.515, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KD158

Ari 2015 KD158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.423, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KD23

Ari 2015 KD23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.466, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KD57

Ari 2015 KD57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.285, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KE158

Ari 2015 KE158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.532, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KE19

Ari 2015 KE19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.486, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2015 KE23

Ari 2015 KE23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.248, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KE57

Ari 2015 KE57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.257, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KF158

Ari 2015 KF158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.236, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2015 KF19

Ari 2015 KF19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.178, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →