ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 240



                                               

2014 WA

Ari 2014 WA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WA201

Ari 2014 WA201 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.423, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WA366

Ari 2014 WA366 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.071, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WA5

Ari 2014 WA5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.564, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WB201

Ari 2014 WB201 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.512, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WB363

Ari 2014 WB363 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.457, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WB366

Ari 2014 WB366 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.408, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WC201

Ari 2014 WC201 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.390, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WC364

Ari 2014 WC364 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.429, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WC366

Ari 2014 WC366 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WC7

Ari 2014 WC7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.410, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WD120

Ari 2014 WD120 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.567, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WD201

Ari 2014 WD201 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.502, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WD365

Ari 2014 WD365 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.673, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WD366

Ari 2014 WD366 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.477, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WD497

Ari 2014 WD497 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.467, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WD6

Ari 2014 WD6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.465, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WD7

Ari 2014 WD7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.752, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WD70

Ari 2014 WD70 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.310, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WE120

Ari 2014 WE120 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.339, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WE121

Ari 2014 WE121 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.264, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WE365

Ari 2014 WE365 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.500, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WE497

Ari 2014 WE497 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.552, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WE7

Ari 2014 WE7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.588, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WF200

Ari 2014 WF200 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.315, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WF201

Ari 2014 WF201 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.109, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WF364

Ari 2014 WF364 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.591, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WF497

Ari 2014 WF497 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.222, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WF6

Ari 2014 WF6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.583, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WF7

Ari 2014 WF7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.175, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WG121

Ari 2014 WG121 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.728, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WG200

Ari 2014 WG200 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.578, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WG364

Ari 2014 WG364 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.618, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WG365

Ari 2014 WG365 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.334, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WG498

Ari 2014 WG498 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.487, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WG6

Ari 2014 WG6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.214, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WG70

Ari 2014 WG70 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.533, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WH6

Ari 2014 WH6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.614, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WH7

Ari 2014 WH7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.533, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2014 WJ201

Ari 2014 WJ201 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.587, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WJ365

Ari 2014 WJ365 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.537, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WJ6

Ari 2014 WJ6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.639, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WJ70

Ari 2014 WJ70 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.606, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WK365

Ari 2014 WK365 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.279, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WK368

Ari 2014 WK368 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.712, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WK7

Ari 2014 WK7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.361, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WL365

Ari 2014 WL365 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.300, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2014 WL368

Ari 2014 WL368 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.235, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WL6

Ari 2014 WL6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.634, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2014 WL7

Ari 2014 WL7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.242, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →