ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 213



                                               

2013 TR12

Ari 2013 TR12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.570, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 TR132

Ari 2013 TR132 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.362, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 TR135

Ari 2013 TR135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.811, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 TR4

Ari 2013 TR4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.124, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 TS132

Ari 2013 TS132 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TS135

Ari 2013 TS135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.546, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TS4

Ari 2013 TS4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.361, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 TS5

Ari 2013 TS5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.488, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TT135

Ari 2013 TT135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.601, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 TT5

Ari 2013 TT5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.092, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TU132

Ari 2013 TU132 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.291, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TU135

Ari 2013 TU135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.591, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TV132

Ari 2013 TV132 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.558, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 TV135

Ari 2013 TV135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.594, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 TV144

Ari 2013 TV144 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.304, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TW135

Ari 2013 TW135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.257, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TW68

Ari 2013 TW68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.548, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 TX5

Ari 2013 TX5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.303, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 TX68

Ari 2013 TX68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.552, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 TY5

Ari 2013 TY5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 TY68

Ari 2013 TY68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.416, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 TZ5

Ari 2013 TZ5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.529, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UB1

Ari 2013 UB1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.627, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UC

Ari 2013 UC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.467, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 UC1

Ari 2013 UC1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.339, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UC3

Ari 2013 UC3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UD1

Ari 2013 UD1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.327, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UE1

Ari 2013 UE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.527, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UF3

Ari 2013 UF3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.646, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UF5

Ari 2013 UF5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.564, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UG10

Ari 2013 UG10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.589, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UG9

Ari 2013 UG9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.486, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UH5

Ari 2013 UH5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.259, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UH9

Ari 2013 UH9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.598, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UJ10

Ari 2013 UJ10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.591, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UJ5

Ari 2013 UJ5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.597, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UJ9

Ari 2013 UJ9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.568, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UK

Ari 2013 UK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.379, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 UK5

Ari 2013 UK5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.400, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UK9

Ari 2013 UK9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.492, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UL5

Ari 2013 UL5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.449, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UL9

Ari 2013 UL9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.555, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UM5

Ari 2013 UM5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.629, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UM9

Ari 2013 UM9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.246, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 UN5

Ari 2013 UN5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.297, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UO5

Ari 2013 UO5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.435, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UP1

Ari 2013 UP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.548, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UP5

Ari 2013 UP5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.335, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UQ1

Ari 2013 UQ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.361, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 UQ5

Ari 2013 UQ5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.545, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →