ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 181



                                               

2011 WH5

Ari 2011 WH5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.453, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2011 WJ15

Ari 2011 WJ15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.788, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WK14

Ari 2011 WK14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.394, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WK15

Ari 2011 WK15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.471, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WK2

Ari 2011 WK2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.006, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2011 WK5

Ari 2011 WK5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.517, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2011 WL2

Ari 2011 WL2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.283, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WL46

Ari 2011 WL46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.495, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WL69

Ari 2011 WL69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.620, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WM46

Ari 2011 WM46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.512, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WN15

Ari 2011 WN15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.858, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WN2

Ari 2011 WN2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.591, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WN46

Ari 2011 WN46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.416, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WN69

Ari 2011 WN69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.782, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WO2

Ari 2011 WO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.566, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WO46

Ari 2011 WO46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.409, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WP4

Ari 2011 WP4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WP41

Ari 2011 WP41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WP46

Ari 2011 WP46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.380, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WP69

Ari 2011 WP69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.363, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WQ2

Ari 2011 WQ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.588, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WQ4

Ari 2011 WQ4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.470, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WQ41

Ari 2011 WQ41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.367, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WQ46

Ari 2011 WQ46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.368, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WR2

Ari 2011 WR2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.393, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WR46

Ari 2011 WR46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.895, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WR69

Ari 2011 WR69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.357, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WS2

Ari 2011 WS2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.743, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WS46

Ari 2011 WS46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.470, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WS95

Ari 2011 WS95 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.535, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WU2

Ari 2011 WU2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.045, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2011 WU4

Ari 2011 WU4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.520, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WU74

Ari 2011 WU74 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.669, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WV2

Ari 2011 WV2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.160, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2011 WV4

Ari 2011 WV4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.299, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 WV74

Ari 2011 WV74 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.667, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WV95

Ari 2011 WV95 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.449, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 WW95

Ari 2011 WW95 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.205, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 XA3

Ari 2011 XA3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.926, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 XC

Ari 2011 XC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.134, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2011 XC2

Ari 2011 XC2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.582, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 XD

Ari 2011 XD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.339, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 XD1

Ari 2011 XD1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.453, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 XE1

Ari 2011 XE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.467, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2011 XF

Ari 2011 XF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.435, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2011 XM1

Ari 2011 XM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.660, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 XS2

Ari 2011 XS2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.741, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 YA29

Ari 2011 YA29 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.234, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2011 YA63

Ari 2011 YA63 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.250, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2011 YB29

Ari 2011 YB29 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →