ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 155



                                               

2010 CM1

Ari 2010 CM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 CM19

Ari 2010 CM19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.315, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CN

Ari 2010 CN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.224, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2010 CN141

Ari 2010 CN141 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.399, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 CN19

Ari 2010 CN19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.287, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CN44

Ari 2010 CN44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.676, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CO19

Ari 2010 CO19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.260, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 CO44

Ari 2010 CO44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.231, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CP140

Ari 2010 CP140 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 CP19

Ari 2010 CP19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.148, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 CP44

Ari 2010 CP44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.582, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CQ19

Ari 2010 CQ19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.649, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CR19

Ari 2010 CR19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.267, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 CR5

Ari 2010 CR5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.825, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 CS19

Ari 2010 CS19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.441, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 CV180

Ari 2010 CV180 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 CW180

Ari 2010 CW180 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.468, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DB34

Ari 2010 DB34 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.291, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DE1

Ari 2010 DE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.213, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 DE2

Ari 2010 DE2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.358, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DF

Ari 2010 DF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.044, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2010 DG

Ari 2010 DG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.326, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2010 DG1

Ari 2010 DG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.654, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DG77

Ari 2010 DG77 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.539, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 DH

Ari 2010 DH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DH56

Ari 2010 DH56 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.567, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 DH77

Ari 2010 DH77 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.709, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 DJ

Ari 2010 DJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.136, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2010 DJ1

Ari 2010 DJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.710, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DK

Ari 2010 DK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.299, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2010 DK34

Ari 2010 DK34 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.771, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 DL

Ari 2010 DL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.314, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DM21

Ari 2010 DM21 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.657, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 DN

Ari 2010 DN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.535, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2010 DN1

Ari 2010 DN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.483, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 DO

Ari 2010 DO mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.746, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DU1

Ari 2010 DU1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DX1

Ari 2010 DX1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.707, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 DY1

Ari 2010 DY1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 DZ1

Ari 2010 DZ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.309, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 EA46

Ari 2010 éa46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.643, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 EB43

Ari 2010 EB43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.218, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 EC135

Ari 2010 EC135 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.485, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 EC43

Ari 2010 EC43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.597, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 EC46

Ari 2010 EC46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.404, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 ED43

Ari 2010 ED43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.202, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 EE43

Ari 2010 EE43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.240, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 EF21

Ari 2010 EF21 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.720, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 EF43

Ari 2010 EF43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.592, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 EF44

Ari 2010 EF44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.888, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →