ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 153



                                               

2009 WR52

Ari 2009 WR52 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.155, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WS25

Ari 2009 WS25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.153, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WS52

Ari 2009 WS52 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.395, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WT25

Ari 2009 WT25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.460, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WU25

Ari 2009 WU25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WV25

Ari 2009 WV25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.427, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WV51

Ari 2009 WV51 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.433, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WV7

Ari 2009 WV7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.315, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2009 WW104

Ari 2009 WW104 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.462, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2009 WW25

Ari 2009 WW25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.454, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WW7

Ari 2009 WW7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.262, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WX104

Ari 2009 WX104 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.448, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2009 WX6

Ari 2009 WX6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WX7

Ari 2009 WX7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.462, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 WY51

Ari 2009 WY51 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.707, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WZ51

Ari 2009 WZ51 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.577, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WZ53

Ari 2009 WZ53 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.242, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2009 WZ7

Ari 2009 WZ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.689, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XA2

Ari 2009 XA2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.458, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XB2

Ari 2009 XB2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.345, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2009 XD

Ari 2009 XD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.674, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XH8

Ari 2009 XH8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.480, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2009 XJ8

Ari 2009 XJ8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.475, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2009 XK8

Ari 2009 XK8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.612, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XL8

Ari 2009 XL8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.481, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XO2

Ari 2009 XO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.487, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XP2

Ari 2009 XP2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.198, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XP7

Ari 2009 XP7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.388, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2009 XQ1

Ari 2009 XQ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.297, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XQ2

Ari 2009 XQ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.566, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XR1

Ari 2009 XR1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.425, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XT6

Ari 2009 XT6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.768, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XV

Ari 2009 XV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.687, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XV1

Ari 2009 XV1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.661, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 XZ6

Ari 2009 XZ6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.202, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 YA

Ari 2009 YA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.441, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2009 YQ

Ari 2009 YQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.705, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 YS

Ari 2009 YS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.179, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 YT6

Ari 2009 YT6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.491, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 YU6

Ari 2009 YU6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2009 YV6

Ari 2009 YV6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.257, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 AB3

Ari 2010 AB3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.613, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 AB78

Ari 2010 AB78 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 AC3

Ari 2010 AC3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.357, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 AD3

Ari 2010 AD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.633, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 AE3

Ari 2010 AE3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.560, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 AE30

Ari 2010 AE30 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.417, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 AE40

Ari 2010 AE40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.453, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 AF3

Ari 2010 AF3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.124, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 AF30

Ari 2010 AF30 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.372, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →