ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 132



                                               

2008 EH1

Ari 2008 EH1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.231, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2008 EH85

Ari 2008 EH85 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.266, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EJ

Ari 2008 EJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.483, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EJ68

Ari 2008 EJ68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.628, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EJ85

Ari 2008 EJ85 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.260, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EJ9

Ari 2008 EJ9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.311, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2008 EK1

Ari 2008 EK1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.557, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EK68

Ari 2008 EK68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.511, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EK85

Ari 2008 EK85 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.276, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EL

Ari 2008 EL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.539, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EL68

Ari 2008 EL68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.198, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EL85

Ari 2008 EL85 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.561, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EM

Ari 2008 EM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.148, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EM6

Ari 2008 EM6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.494, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EM68

Ari 2008 EM68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.650, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EM7

Ari 2008 EM7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.243, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EM85

Ari 2008 EM85 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.718, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EN

Ari 2008 EN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EN6

Ari 2008 EN6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.468, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EO

Ari 2008 éo mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.469, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EO6

Ari 2008 EO6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.400, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2008 EP7

Ari 2008 EP7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.296, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EQ

Ari 2008 EQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.458, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 ER

Ari 2008 ER mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.257, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 ER90

Ari 2008 ER90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.176, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 ES5

Ari 2008 ES5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.641, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 ET7

Ari 2008 ET7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.138, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2008 EU68

Ari 2008 EU68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.642, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EV68

Ari 2008 EV68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.285, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EV84

Ari 2008 EV84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EW5

Ari 2008 EW5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.455, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2008 EW84

Ari 2008 EW84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.563, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EX5

Ari 2008 EX5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.391, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EX84

Ari 2008 EX84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.551, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EY84

Ari 2008 EY84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.175, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 EZ7

Ari 2008 EZ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.448, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 EZ84

Ari 2008 EZ84 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.150, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2008 FB

Ari 2008 FB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.470, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2008 FC

Ari 2008 FC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.344, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FE

Ari 2008 FE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.462, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2008 FE5

Ari 2008 FE5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.310, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FF5

Ari 2008 FF5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.966, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FG

Ari 2008 FG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.676, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FH

Ari 2008 FH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.510, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FH5

Ari 2008 FH5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.518, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FJ

Ari 2008 FJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.561, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2008 FJ7

Ari 2008 FJ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.291, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FK

Ari 2008 FK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.571, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2008 FK7

Ari 2008 FK7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.394, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2008 FL7

Ari 2008 FL7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.516, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →